boekingssysteem

Kim

Yoga

Ongeveer 8 jaar geleden kwam yoga in mijn leven en groeide al snel uit van een hobby tot een levensstijl. Yoga nam me mee op een mooie (nooit eindigende) reis terug naar mezelf en veranderde verschillende aspecten van mijn leven ten goede. Waar ik ook ga en waar ik ook woon, yoga helpt me om me “thuis” te voelen, te aarden en begeleidt me. Ik geef les in Vinyasa Flow en vind het heerlijk om een ruimte te creëren waar jij je ook “thuis” kunt voelen en om je tools aan te reiken die je ook terug kunnen leiden naar je innerlijke zelf. Naast Vinyasa Yoga heb ik ook Reiki en Traditionele Thaise massage gestudeerd, misschien kun je tijdens Savasana het een of het ander ervaren.

Ik hoop je snel te zien!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Laura-Bohn_portrait

Mindfulness, Yoga

Laura

Helene_Vogelaar_Portret

Pilates

Helene

Burcin_Ozyurek_portraid

Yoga

Burcin

katrin_stillig_portrait

Yoga

Katrin

Marens portret

Pilates

Marens

Krishna Borgers

Mindfulness, Yoga

Krishna

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.