boekingssysteem

Iris

Yoga

Ik ben Iris, vinyasa yogadocent.

Yoga is voor mij de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. Ik heb een passie voor bewegen en het fysieke lichaam. Vanwege mijn achtergrond als fysiotherapeut zal er in mijn lessen extra aandacht zijn voor het voorkomen van blessures, verlagen van stress en de balans tussen body & mind.

Hopelijk zie ik je snel op de mat!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

heidi portrait

Yoga

Heidi

effie_kechagia_portrait

Pilates

Effie

Gretchen_Garnet_portrait

Yoga

Gretchen

arabelle1

Pilates, Yoga

Arabelle

Mariska-Assink_portrait

Pilates, Yoga

Mariska

Iryna-Odessa-portrait

Yoga

Iryna

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.