boekingssysteem

Frederieke

Yoga

Jaren geleden begon ik met het volgen van yogalessen, direct was ik diep geraakt om op deze manier contact te maken met mijn lichaam en geest. 

Nadat ik jaren werkzaam was geweest in het Basisonderwijs en onderuit ging door een burn-out, merkte ik dat ik toe was aan een andere invulling met meer verdieping. In 2016 ben ik begonnen met het volgen van diverse opleidingen om de inzichten en ervaringen die yoga mij heeft gebracht ook met anderen te kunnen delen. Inmiddels begeleid ik al een aantal jaren met heel veel plezier mensen tijdens mijn yogalessen. 

Tijdens de yoga ervaar ik verbinding van hoofd met hart, lijf en geest, adem en beweging en het aankomen in het hier en nu. Yoga gaat niet over iets goed kunnen, maar over zijn met dat wat leeft in jou, zonder oordeel. Van reageren naar observeren. Mijn lessen kenmerken zich door zachtheid, openheid, plezier en het omarmen van jouw waarheid. 

Ik hoop je tijdens een van mijn lessen te ontmoeten. Het licht in mij groet het licht in jou, namasté

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

effie_kechagia_portrait

Pilates

Effie

Luca portrait

Yoga

Luca

Iris Boogaarts

Yoga

Iris

Elske_Steen_portret

Yoga

Elske

susanne-hameleers-portrait

Yoga

Susanne

Cleo_Kwaaitaal_portrait

Pilates, Yoga

Cleo

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.