boekingssysteem

Channah

Yoga

Ik kwam in 2003 contact met yoga vlak na een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven. Yoga heeft mij in die tijd rust, balans, verbinding, richting en uiteindelijk enorm veel liefde gegeven. Dat doet het nog steeds en dat wil ik in mijn lessen graag doorgeven.

In 2005 heb ik bij Yogamoves in Utrecht de Ashtanga Vinyasa docentenopleiding gevolgd (200 uur Yoga Alliance). In mei 2012 heb ik op de Filipijnen de Ashtanga Vinyasa Mysore style docentenopleiding (200 uur Yoga Alliance) gevolgd bij Clayton Horton van Greenpathyoga. Clayton is gecertificeerd door Pattabi Jois, de grondlegger van de Ashtanga Vinyasa yogastijl. In najaar 2015 ben ik naar India geweest voor de Tantra Tri Dosha yoga (500 uur Yoga Alliance). Traditionele Tantra Tri Dosha yoga is een meditatieve vorm van yoga. Je wordt naar een diepe meditatieve ontspanning geleid  via asana’s en ademhaling.

Mijn Vinyasa lessen kenmerken zich door een afwisseling van flow en ontspanning met individuele aandacht voor alignment, vergroten van bewustzijn van je lichaam en herstel van balans

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

SAnne-Jennen_portrait

Mindfulness, Yoga

Sanne

fbt

Yoga

Marta Martini

julia_szalai_portrait

Yoga

Julia

Kim Heitman portrait

Yoga

Kim

Jo-Emmet-Portrait

Yoga

Jo

Helene_Vogelaar_Portret

Pilates

Helene

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.