boekingssysteem

Belle

Yoga

Yoga zorgt ervoor dat ik me meer geaard, gezonder, sterker en gelukkiger voel, ondanks het drukke leven dat ik leid. Dit wil ik graag met jou delen! Mijn vinyasalessen bestaan uit een combinatie van dynamische en langzamere bewegingen en een afwisseling van uitdaging en ontspanning. Met mijn luchthartige lessen ontwikkel je meer Leela (Sanskriet voor speelsheid, plezier) in je dagelijks leven.

 

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Screenshot_20220816-155638_Gallery

Yoga

Guendalina

portrait Jessica kopie

Yoga

Jessica

Cecile_mertens_portrait

Mindfulness, Yoga

Cecile

Helene_Vogelaar_Portret

Pilates

Helene

myrthe portrait

Yoga

Myrthe

jady satoer portrait

Yoga

Jady

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.