Beatrice

Yoga

In mijn vinyasa yogalessen creëer ik graag een veilige en open ruimte waar de studenten zich welkom voelen en gezien worden.Ik begin elke les graag met een meditatiesessie, omdat het helpt om in het huidige moment te komen en gedachten en zorgen buiten te laten. We zullen samen ademen terwijl we door energetische asana flows bewegen met aandacht voor aligments en opties voor iedereen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Jo-Emmet-Portrait

Yoga

Jo

julia_szalai_portrait

Yoga

Julia

arabelle1

Pilates, Yoga

Arabelle

Lovely_uhlenbeek_portrait

Yoga

Lovely

Rachele Chinellato

Yoga

Rachele

IMG-7221

Pilates, Yoga

Reut

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.