boekingssysteem

Bart

Yoga

Ik ben jaren geleden begonnen met yoga vanwege een blessure in mijn nek. Ik kwam er al snel achter dat een regelmatige yoga practice niet alleen mijn lichaam herstelde maar ook mijn hoofd tot rust bracht. Vanaf dat moment was ik overstag en wilde ik niet anders meer. Het valt me op dat tegenwoordig veel mensen moeite hebben met hun hoofd die “altijd aan” staat. Iets waar ik zelf ook bekend mee ben. Ik ben yogadocent geworden om mijn kennis en ervaring te delen met anderen zodat zij meer rust in hun hoofd kunnen vinden. In mijn lessen vind je vaak een combinatie van beweging, begeleide meditatie en ademhalingsoefeningen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

IMG_0666

Yoga

Vera

effie_kechagia_portrait

Pilates

Effie

portrait Jessica kopie

Yoga

Jessica

julia_szalai_portrait

Yoga

Julia

Headshot Marta Bianchi

Yoga

Marta

portrait Karin

Pilates, Yoga

Karin

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.