Anugraha

Yoga

Anugraha beoefent al meer dan 20 jaar yoga en geeft les sinds 2008. Ze gelooft dat yoga geen ‘one size fits all’-praktijk is en dat iedereen zich op een ander pad bevindt. Ze probeert haar studenten de mogelijkheid te bieden om die weg op hun eigen manier en in hun eigen tempo te bewandelen en te allen tijde te respecteren hoe zij zich voelen.
Als docent brengt ze haar studenten een diepgaande ervaring mee in verschillende yogastijlen.
Anugraha staat bekend om haar toegankelijkheid, haar gevoel voor humor en haar vermogen om haar studenten via haar lessen kracht bij te zetten.
Ze vindt enorme vreugde, voldoening en inspiratie als ze studenten hun eigen persoonlijke yogareis ziet ontdekken en hoopt hen onderweg te koesteren en aan te moedigen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Jacco-Martin

Yoga

Jacco

Krishna Borgers

Mindfulness, Yoga

Krishna

Burcin_Ozyurek_portraid

Yoga

Burcin

Jo-Emmet-Portrait

Yoga

Jo

carol aldighieri portrait

Yoga

Carol

portrait natalie

Yoga

Nathalie

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.