Nieuw boekingssysteem

Alexandra

Yoga

Hi, mijn naam is Alexandra en ongeveer 23 jaar geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met yoga. Wat destijds beperkt bleef tot yoga asana beoefenen vanuit huis via een dvd, is het nu een way of life. Yoga heeft mij, in de moeilijkste periode van mijn leven, geleerd te luisteren naar mijn hart, tot mijn gevoel en emoties te komen en vooral mijn emoties te laten zijn en deze te doorvoelen zonder oordeel. Het heeft mij weer terug gebracht naar mijn kern, wie ik ben.

Het was voor mij meer dan logisch om een yoga opleiding te gaan volgen. Bij Yogaschool Noord heb ik de 200hrs Creative Vinyasa teacher training afgerond en ben ik mij gaan specialiseren via Birthlight om zwangerschapsyoga te mogen geven. Als aanvulling heb ik een 50hrs Trauma Informed Yoga Therapy afgerond via Network Yoga Therapy.

Zwangerschap, het is voor een vrouw de meest bijzondere, maar ook kwetsbare periode in haar leven. Waarin het enorm belangrijk en waardevol is om goed voor zichzelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal. Dit heb ik zelf twee keer mee mogen maken en ben ik moeder van twee prachtige jongens. Door mijn eigen (verschillende) ervaringen in de zwangerschap, geboorte en het vierde trimester ben ik gemotiveerd en gepassioneerd om andere vrouwen middels yoga te mogen begeleiden in de reis die zij mogen ervaren.

Met veel warmte en liefde ontvang ik jullie in mijn lessen. Deze zullen, naast een zachte en liefdevolle flow, ook informatief van aard zijn en ondersteund worden met diverse ademhalingsoefeningen. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie te ontvangen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Headshot Marta Bianchi

Yoga

Marta

costanza teacher

Yoga

Costanza

Jannette_Rivers_portrait

Pilates, Yoga

Janette

Helene_Vogelaar_Portret

Pilates

Helene

IMG_0666

Yoga

Vera

Noraly-portrait-small

Yoga

Noraly

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.