Richard

Na lange tijd hoofdhuid massages te geven tijdens het wassen in de kapsalon kwam ik er al snel achter dat mensen dit erg kunnen waarderen. Hoofdpijn werd minder en de nek werd soepel. Daardoor ben ik een opleiding gaan volgen en heb mij gespecialiseerd in ontspanningsmassages. De massages die ik geef zijn erop gericht om je gezondheid te bevorderen, spieren en spiergroepen te stimuleren, activeren, te doorbloeden en te ontspannen. Massage helpt om van je vermoeidheid af te komen en werkt ontgiftend.

Hopelijk zie ik je snel bij thrive.

Andere masseurs

Wouter

Jose

Angie

Julia

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.