Linda

Holistische bekkenbodemtherapie

Als filosoof weet ik als geen ander hoe het is om vast te zitten in gedachten. Omdat ik zelf heb ervaren hoe helend en aardend de kracht van aanraking is, heb ik een aantal jaar geleden besloten om het roer om te gooien en me om te scholen tot shiatsu-therapeut. Tevens heb ik cursussen en bijscholingen gedaan in body dearmouring (gaia methode), reiki, holistic pulsing en medische basiskennis. Mijn honger naar kennis over het functioneren van het menselijk lichaam is groot, omdat mijns inziens de sleutel tot tevredenheid en geluk ligt in de integratie van de geest in het lichaam. Dit kan in toenemende mate als het lichaam weet te ontspannen. En daar speelt aanraking een grote rol in.

In september 2021 ben ik afgestudeerd als holistisch bekkenbodemtherapeut (Integral Pelvic Therapy, oftewel IPT). Vrouwen met seksuele klachten of pijnklachten in het bekkengebied zijn bij mij van harte welkom. Indien je interesse hebt in een IPT-behandeling (120 minuten), dan plannen we eerst een intake in. Voor meer informatie over deze therapievorm verwijs ik je graag naar deze site: Integral Pelvic Therapy®

Update: Vanaf november 2022 biedt Linda alleen nog IPT-behandelingen (holistische bekkenbodemtherapie) aan bij Thrive op maandag (10.00-22.00).

 

Andere masseurs

Reut portrait kopie

Reut

wouter-groen_masseur

Wouter

Angie root

Angie

Teresa massage

Teresa

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.