boekingssysteem

Gesina

Reiki

Lente in begin jaren negentig; ik sta met blote voeten op de grond. In contact met de natuur, terwijl ik opgroeide op een boerderij, tussen de koeien. Langzaam werd ik me bewust van mijn omgeving, ik werd me ervan bewust dat ik leefde. Op een gegevens moment werd mijn hoofd zo zwaar dat ik niet meer kon spelen. Ik klom naar het dak van het speelhuis in de speeltuin. Ik voelde pijn, pijn in mijn hoofd en kampte met hoofdpijn en migraine. Mijn moeder probeerde me te helpen. We gingen bij doktoren en allerlei specialisten langs. Helaas werkte het niet.

Vrij zijn voelt als een voorrecht. Het doet pijn om los te laten, maar het geneest om vrij te zijn. Wat als je vrij zou kunnen zijn van pijn en ellende? Op onze boerderij hielden we paarden voor Tamme. Deze bijzondere man werkte met energie, levensenergie. Ik voelde warme handen op mijn schouders zonder aangeraakt te worden. Ik voelde de energie in mijn lichaam bewegen. Een gevoel dat ik niet kende en niet wist dat ik het kon voelen. Een gevoel van rust en kalmte. Na een paar sessies voelde ik dat ik weer kon spelen. Ik voelde me weer in balans. Dat was mijn eerste aanraking met reiki.

Ik heb reiki gedeeld met mijn kring van familie en vrienden. De laatste tijd word ik steeds gevraagd om reiki behandelingen te doen. Het is tijd om de gave van reiki met een grotere kring te delen. Ik herinnerde me toen ik mijn eerste reiki behandeling gaf aan mijn reiki master. Ik voelde me in vrede, alsof er niets anders is, alleen dit gevoel. Ik was tot tranen geroerd, tranen van geluk, en toen wist ik dat dit is wat ik in het leven wil doen. Om een gevoel te delen waarin alles wat je voelt van jou is. Het is jouw energie, jouw kracht.

Reiki geven en ontvangen is een persoonlijke ervaring. Kom je langs dan laten we samen de energie weer stromen.

Andere masseurs

linda massage kopie

Linda

jose_vicente_massage

Jose

julia_szalai_portrait-300x300

Julia

wouter-groen_masseur

Wouter

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.