Bram

Bindweefsel, Energiewerk

Bij de massages die ik aanbied draait alles om bewuste aandacht. We creëren een moment waarin jij niks hoeft te geven, alleen mag ontvangen. Jouw eigen aandacht samen met die van mij. Zelfs zonder enige aanraking geeft dit een helend effect.

Vanuit daar zijn er twee opties:

– Bindweefselmassage

Bij deze vorm ligt de nadruk op het fysieke lichaam. Ik gebruik mijn handen om met verschillende technieken verhardingen in het onderhuidse fascia los te maken. Dit geeft een ervaring van ‘pijn’ die prettig aanvoelt, omdat het net onder de echte pijngrens zit. Ik ben uiterst ervaren in exact aanvoelen welke druk en intensiteit op elk plekje nodig is om precies dit resultaat te bereiken. Door dit lichamelijke gevoel blijft jouw aandacht gedurende de hele massage in het ‘nu’ waardoor een diepe meditatieve trance ontstaat. Direct na de massage merk je dat je lekkerder in je vel zit en dat je lichaam en bewustzijn losser aanvoelen. Verharding in het bindweefsel staat voor vaste patronen. Situaties in het leven waarin we ervaren geen keuze te hebben. Door dit los te maken breken we uit deze cyclus en worden we weer vrij om bewuste keuzes te maken.

– Energetische Massage

Deze massage is vooral gericht op het energetische lichaam. Dit aspect van ons lichaam is groter dan het fysieke waardoor het soms visueel lijkt alsof je niet aangeraakt wordt. De gevoelservaring laat daarentegen heel duidelijk merken dat er een aanraking plaatsvindt. Deze massagevorm raakt jou tot in de diepste kern, de energiecentra, ook wel bekend als ‘chakras’. Verandering die op dit diepste niveau wordt gestimuleerd werkt na de massage nog maanden door in zowel het energetische als het fysieke, mentale en emotionele lichaam.

Andere masseurs

Moira Masseur

Moira

Reut portrait kopie

Reut

IMG_3399

Judith

julia_szalai_portrait-300x300

Julia

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.