Nieuw boekingssysteem

Bram

Bindweefsel, Energiewerk

Bindweefselmassage & Energiewerk

Tijdens mijn werk als yogadocent ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het bindweefsel. Ik ontwikkelde een vorm van bindweefselmassage die bestond uit een combinatie van aangeleerde technieken en een groot deel intuïtie.
Deze methode werkt goed bij chronische klachten, maar is ook een manier om vaste patronen te doorbreken.

De behandelingen bestaan uit een combinatie van fysiek bindweefselwerk en energiewerk. Afhankelijk van de intentie van de massage en uw voorkeur bespreken we van tevoren wat ongeveer de verhouding zal zijn tussen de twee.

Bij bindweefselwerk wordt vaak de link gelegd met een pijnlijke maar therapeutische ervaring, dit is bij mijn methode niet het geval. De behandeling is zowel therapeutisch als diep ontspannend. U zult zich als herboren voelen wanneer u de deur uitstapt.

Andere masseurs

Elisa_portrait

Elisa

linda massage kopie

Linda

wouter-groen_masseur

Wouter

jose_vicente_massage

Jose

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.