Nieuw boekingssysteem

Rooster Zwangerschapsyoga

Wekenkaart Zwangerschapsyoga

Voor zwangerschapsyoga is het systeem anders dan bij een gewone strippenkaart, om continuïteit in de groepen te stimuleren werken we met een 6-, 12- 18 of 24- weken kaart. Je kunt op een kaart respectievelijk 6x, 12x of 18x komen, maar dan binnen de geldigheid van het aantal weken. Als je een keer niet kunt kun je de les natuurlijk inhalen, op een andere dag of de volgende week, daarom is de kaart per 6 weken 1 extra week geldig (dus 24 weken, heb je 4 extra weken). Als je een grotere meer weken kaart koopt, betaal je steeds minder per les, varierend van 16 euro (6w) tot 13 euro per les (24w). Je lessen zijn standaard geldig voor pre-natal en post-natal (moeder babay yoga). 

Als je eerder bevalt dan gepland, dan blijven je overgebleven keren geldig voor post-natal of reguliere yoga bij Thrive (max. 3 extra maanden). Als je kaart op is, dan kun je voor het tarief van je kaart losse lessen bijkopen (dus afhankelijk van je kaart voor € 13,- tot € 16,- per les). Voldoende mogelijkheden dus, hou ons wel op de hoogte en schrijf je in voor je lessen!

Een proefles kost € 10,- en als je toch een aantal losse lessen wilt kopen, betaal je € 20,- per les. De zwangerschaps yoga kaart is geldig voor alle lessen in de drie studio’s, je zit dus niet vast aan een tijdstip of locatie! We stellen we het op prijs als je je inschrijft voor de les.

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.