boekingssysteem

Thrive Yoga-opleidingen

Ben je op zoek naar een kleinschalige yoga opleiding in Amsterdam? Een opleiding waarin je als deelnemer centraal staat en gewerkt wordt met persoonlijke begeleiding in kleine groepen? Dan ben je bij Thrive Yoga op de juiste plek. We organiseren elke twee jaar een Vinyasa Yoga opleiding (200 uur) en een Yin Yoga opleiding (100 uur).  Zo blijven de opleidingen kleinschalig en gegeven met al onze aandacht en liefde voor yoga.

De Thrive Yoga opleidingsprogramma’s  zijn Yoga Alliance (internationaal) gecertificeerd en bereiden je voor om les te geven in vinyasa of yin Yoga. De opleidingen worden ook gevolgd door deelnemers die verdieping voor zichzelf zoeken. We bespreken graag jouw persoonlijke drijfveren en doelstellingen en begeleiden je bij het integreren van yoga in het dagelijks leven. Je krijgt een mentor toegewezen die gedurende de opleiding samen met je reflecteert op je ontwikkeling. Naast de opleidingsweekenden neem je in onze drie yogastudio’s deel aan de yogalessen en krijg je de gelegenheid om in kleine groepjes je vaardigheden met elkaar te oefenen.

Yoga opleiding 2022-2023

De Vinyasa Yoga opleiding is net met succes afgerond en in oktober 2022 starten we met veel plezier een Yin yoga opleiding, bestaande uit 2 modules (basis en verdiepend) van elk 100 uur, afzonderlijk te volgen.

Om alvast je interesse kenbaar te maken, kun je jezelf zetten op de mailing lijst over de opleiding 2022. Of meld je aan voor een van onze gratis inspiratiesessies. 

Vinyasa Yoga-opleiding 2021-2022

De opleiding bestaat uit negen weekeinden waarin we op zaterdag en zondag bij elkaar komen. De opleiding biedt een volledige basis om als yogadocent aan de slag te gaan en is een mooie verdieping van je yoga practice en kennis.

Yin Yoga-opleiding (2022)

De opleiding bestaat uit 2 opeenvolgende modules die ook afzonderlijk van elkaar te volgen zijn. Module 1 is de basismodule (100 uur) en module 2 is de verdiepingsmodule (100 uur). 

Alle twee de modules geven een goede anatomische en filosofische basis volgens de “Grilley Method” gebaseerd op de principes van Paul & Suzee Grilley (de grondleggers van Yin Yoga).

Elke module bestaat uit 4 1/2 weekeinden, waarin we op zaterdag en zondag bij elkaar komen. 

Informatie

Docenten

Ons Teacher training Team bestaat uit een ervaren en gevarieerde groep van vier topdocenten van Thrive:   Marco Rodie, Jorinde Verzijl, Channah van Dootingh en Sanne Jennen. Alle vier de docenten hebben duizenden lesuren op hun naam en zijn opgeleid en gecertificeerd in verschillende yoga stijlen door o.a. internationale top docenten als Paul Grilley, Sarah Powers, Bernie Clarks (Yin), David Life en Sharon Gannon (Jivamukti). Door de  krachten van deze Thrive teachers te bundelen hebben we voor jou een zeer sterk fundament voor de training kunnen leggen. Een van de teachers wordt wellicht jouw mentor in onze opleiding. 

Locatie: De Akademie voor Massage en Beweging

We hebben een prachtige ruimte waar we in een rustige en profesionele omgeving kunnen leren en oefenen; ‘ De Akademie voor Massage en Beweging’ in Amsterdam Noord. De Akademie is gevestigd in een historisch pand en de sfeer en inrichting past uitstekend bij onze visie.We hebben op de Akademie de beschikking over een eigen lichte zaal (120 m2) en nog veel meer faciliteiten, waaronder een tuin, keuken en lounge. De locatie biedt veel privacy en voldoende ruimtes om ook in kleinere mentorgroepen te kunnen werken en studeren. De Akademie is gelegen aan de Wingerdweg 32 en is makkelijk te bereiken met het pondje vanaf centraal en ligt direct naast het nieuwe metro station (Noord-Zuid lijn).

Deelnemers aan het woord

Marinka

“Een super fijne opleiding voor die gene die naast de asana’s ook meer verdieping en inzicht willen in de filosofie en hun eigen te bewandelen pad. Ook een die je leert rekening te houden met verschillende lichamen dmv praktische anatomie. Heel waardevol, en ik ben blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb” 

Suzan

“Ik volg de Thrive Teachers opleiding met heel veel plezier. Het is een mooie opleiding om dieper in de wereld van yoga te duiken. Er is veel persoonlijke aandacht en ruimte om uit de opleiding te halen dát wat jij wilt. Het klopt bij Thrive, die persoonlijke aanpak en aandacht komt overal terug. Onze docenten verschillen ook. Dat is leuk en inspirerend. Ze zijn goed benaderbaar.” 

Ellen

“Na ruim 3 jaren als fanatieke bezoeker van de Thrive Yogalessen zat ik letterlijk te wachten op de start van hun eerste teacher training. Wat ik in de lessen altijd zo fijn vindt, komt ook terug in de teacher training. Oprechte interesse in deelnemers, aandacht voor yoga filosofie en inzicht in anatomie. Tijdens de teacher training een fijne mix aan docenten met ieder hun eigen vakgebied. En iets wat mij echt verraste is de samenhorigheid en sfeer in de groep, 23 nieuwe yoga vrienden erbij.” 

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.