Nieuw boekingssysteem

Ellemarie

Yoga

Ongeveer 10 jaar geleden kwam Yoga op mijn pad en het voelde als thuiskomen in mezelf. Omdat ik graag meer wilde weten over de filosofie van Yoga heb ik in 2015 de Vinyasa teacher training bij De Nieuwe Yogaschool gevolgd. Daaruit volgde een 10-daagse Vipassana meditatie en sindsdien nemen yoga en meditatie een belangrijke rol in binnen mijn leven.

Dit is nog meer versterkt en verdiept toen er in 2017 kanker bij mij werd ontdekt. Vragen als “Leef ik mijn mooiste leven” en “Wie of wat ben ik” kwamen tijdens dit proces omhoog en dit dwong mij om nog dieper naar binnen te keren. In deze tijd is ook mijn liefde voor Yin yoga ontstaan. Voor mij is Yin een hele mooie manier om echt naar binnen te gaan en bewust te worden van de stille aanwezigheid die altijd is en wat je bent. Om in het lichaam aanwezig te zijn, te voelen en te ervaren wat er ontmoet wil worden. Met zachtheid, openheid, nieuwsgierigheid en liefdevolle aanwezigheid. Van do-ing naar be-ing.

De lessen zullen dan ook gericht zijn om uit het hoofd te komen, uit de verhalen, ideeën en overtuigingen, naar de directe ervaring van het lichaam, van dit moment, waarin alles helemaal welkom is.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Jorinde Verzijl 2022

Mindfulness, Yoga

Jorinde

Cecile_mertens_portrait

Mindfulness, Yoga

Cecile

Helene_Vogelaar_Portret

Pilates

Helene

Cleo_Kwaaitaal_portrait

Pilates, Yoga

Cleo

effie_kechagia_portrait

Pilates

Effie

Iryna-Odessa-portrait

Yoga

Iryna

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.